♡♥ᗩiN POḰ Lᗩᖺ ♡♥
Hi, I'm nik nor amizatul ain bt nik lah . call me ain or nik . be nice yaa :) I'm ex-MAAHAD JOHOR 2012 . Do follow me . Thank you .







~ The curse theatre ~
Saturday, 30 July 2011 ? 0 Happy ?
peace ! ^_^
salam . . heyy , sonok nye updte blog smbl mkn cloud9 memlm nie . hehe . ta de kje . erm , korg tau tak , ai 2 aq n daq2 batch aq g kluang , tgk teater the curse . sonok siot . mksd nye theatre musical laa . tp tak sume yg pegi . sparuh je kot . erm , daq laki pling sikit la . g sne naekk bas . dyeowg ckp 3 jam bru smpy tp stu jam lbey da smpy daa . theatre 2 wat kat dewn skola cine , ta silp aq nme dye chong hwa . cehh , 2 pn na ckp . mse na g , kteowg igtkn nak bungkus srpn kat dwn mkn tp mkck 2 ckp tak bole coz sepn kteowg kne tolk gnti tghari . kejm tol laa . dye pkr kteowg mkn free kee ? byr tau tak ?!! . pelik2 . . pstu ckg rud blikn kteowg nsi lemk . ckg kate t dye claim kat mkck dewn mkn tp ai 2 mmbe aq ckp kne byr rm2 kat ckg rud coz mkck dewn mkn tak bg claim . so ckg claim kat kteowg laa . germ nye aq . mybe bg korg rm2 tu tak sbrpe tp bg aq ianya brnilai sgt ! mkck2 , sabo je laa sy ngn mkck . nak wat cmne kn . lau nak ajk mmbe2 boikot mkck , tak kn ari2 nak mkn kat kntin kot ? pokai laa . len laa lau aq nie ank org kaye . erm , da la . tak nak cter pasl mkck dewn mkn ag . kite cter pasl teater lak k . lau bce literature form5 mybe phm tak phm je la tp bler da tgk dyeowg brlakon , automatik phm . haha . tp bku 2 tetp kne bce la kn . smntara nak tnggu teater start , kteowg sbok snap pic . mcm gaye . nak ilangkn boring pnyer pasl . hehe . aq rse daq batch aq tak ley tgk kmra kot coz asyk nak amk gmbo je . haha . nak tau tak , dyeowg kate pkai bj sukn , nak lbey srgm sume kne pki bj sukn wane merh . so sume gempk2 gi round dorm ke dorm nak crk bj sukn wane merh . after that , cehh .. speaking lak . hehe . pastu , tetibe de owg ckp kne pkai bj skola lak . gler pe . aq da la bru pas bsoh bj skola tyme 2 , bsh ag . tp last2 pkai bj sukn gak tp daq laki je yg pkai bj skola . lntk dyeowg laa . huhu . lau korg nak tau cmne cter the curse 2 , korg search je http://thecursetheatre.blogspot.com k ! hehe . erm k laa , kite talk2 next tyme k . daa . T_T

Thanks for reading :)