♡♥ᗩiN POḰ Lᗩᖺ ♡♥
Hi, I'm nik nor amizatul ain bt nik lah . call me ain or nik . be nice yaa :) I'm ex-MAAHAD JOHOR 2012 . Do follow me . Thank you .







Keseorangan :(
Thursday, 15 December 2011 ? 0 Happy ?
Assalamualaikum . hye smua . Wat pe tu . erm , boring nye .... aku kat umah sengsorang nie . fmily aku smua kuar  laa .. aku mls nak ikot ..haha . pdn mke kn . lau ikot td tade la boring smpai cmnie skali kan ? hehe ..cuti skola nie tak tau nak wat pe ..bg cdangan skit nak wat pe . nak keje maq aku lak tak bg..maq aku ckp stakt 3mnggu je kje lebey bek tak payh . nape 3 mnggu je ? nape tak sbulan ? sebb buln stu nnti aku kene dftr msok ting.6 . haha ..erm , sdey nye kene berpisah ngan mmbe2 . dah tak bole jumpe cm dulu2..ari tu13/12 aku join reunion ngan daq2 skola aku yg dah pindah...sdey nye ..huhu ..dah la ..tak payah cter pasl nie coz nnti aku nangis *cengeng ...hahaha ..aku mmg nak keje tp tu la dah maq kate tak bole so tak bole laa..erm , so keje aku bce novel , mkn , tido ...tu je la . tak pun tlong maq mask , bsoh pinggn , tu mmg keje wajib aku ..yg trbaru , pg2 td aku ngn adq aku yg no due tu wat aiskrim . wow ! terer nye . aiskrim tu . ala , stakat aiskrim pnjg yg slalu jual rm0.20 kat kdai tu . budk drjah due pun reti kn . haha ..mcm2 perisa aku wat tau . tgh rajin , so wat je laa..maq aku nie biler tah nak balekk..boring sgt nie ..nak msg mmbe2 mls lak ..harapn la lau nak tnggu maq aku balekk awl ..lg2 biler shopping,mmg sronok la dye ..maq,igt2 la ank dara sorg kat umah nie ..huhu ..erm , da la ..lapo la plak...nak mkn laa ..haha ..k r , nnti aku nak update pasl reunion ari tu ..tak best la update awl2 nie . kene amik mase skit .. hahaha .. macam pe dah ..erm ,oke laaa . jmpe len kali k .. bubbye !
^_^

Thanks for reading :)