♡♥ᗩiN POḰ Lᗩᖺ ♡♥
Hi, I'm nik nor amizatul ain bt nik lah . call me ain or nik . be nice yaa :) I'm ex-MAAHAD JOHOR 2012 . Do follow me . Thank you .







Sudah settle ! :D
Wednesday, 28 December 2011 ? 0 Happy ?
Hye semua ! Alhamdulillah dah settle sgala urusan aku . Borg mj dah lengkap diisi . Hehe . Penat tau tak ?
Mane tak penat dri simpang dpn skola aku tu jln kaki smpai btol2 aku terpacak kat dpn skola . Akhirnya kn ?
Huh !! Penat tu tak payah ckp la kn . Dah abis je settle kat pejabat skola aku , tiqa teha n ipin nak carik 
teksi . Tapi teksi tak ske kat kteorg kot coz tak muncul2 . Lama sgt tnggu tp tak de jugak n nak 
tau ? Last2 kteorg jln kaki je . Aku dah mcm outing dah time tu . Kteorg singgah petronas beli air 
mineral . Dgn sronok nye aku minum n kat satu lagi stesen minyak kteorg dpt gak teksi .
Alhamdulillah , Allah kesiankn kat kteorg n dtgkn apek teksi tu . Hahaha . Kenangan !!
Lepas nie aku tak kn jejak PONTIAN lagi . INSYAALLAH .
MISS MAAHAD PONTIAN laa ! 
Hehehehehehe.


Kteorg smpai bus stand n solat zuhur kat situ . Untung la ade mkcik najwa n dye blanja nasi ayam . Jimat duit aku . Najwa , ckp ngan mkcik kau thankz oke !!! hehehe . Time aku mkn kat RESTORAN NASI AYAM RENGIT ngan tiqa , teha n ipin , tetibe nmpak ustd n penyelia asrama . Mmg bagus la tu kn .
hahaha . Aku ngan tiqa cm wat prtndingan mkn dah coz kteorg nk cept n takot trtinggal bas .
Huhuhu . Sblom balekk umahh , kteorg melencong pegi angsana . hehe . Saje jenjalan .
Aku singgah kdai buku . Mane lagi , BADAN CEMERLANG laa . Aku niat nye mmg nak beli novel n last2 
aku amik novel tajuk dye M.A.I.D . Satu ari setengah dah abis aku bace . Cepat tak ?
hehehe .


Novel nie dah lama dah kuar tp aku je yg  ketinggalan baru nak beli . huhu .
Aku balekk kol 5.30 ptg n thniah kpd aku coz jalan jem . Perrgghh !!
Mmg tension dok dlm bas lame2 . Penat whoaa !! 

Tapi aku nak say thankz kat Teha n Ipin coz tnggu aku smpai bas gerak .
Caring gak dyeorg kat aku nie . *perasan . hehe . erm , okee la .
Jam menunjukkn dah pukul 3.15 pagi nie . pukul 1.30 ptg nnti aku ade reunion ngn 
budakk2 skola rendah . Rindu nye kat dyeorg . hehe . k laa , bubbai . Sweet dream k .
Muahh !! 
(◠‿◠)

Wassalam ..

Thanks for reading :)