♡♥ᗩiN POḰ Lᗩᖺ ♡♥
Hi, I'm nik nor amizatul ain bt nik lah . call me ain or nik . be nice yaa :) I'm ex-MAAHAD JOHOR 2012 . Do follow me . Thank you .







Sweet memory time SPM 2011 (n_n)
Sunday, 25 December 2011 ? 0 Happy ?
Salam semua . hahaha . Erm , dah 11 ari aku tak jumpe mmbe aku . Rndunye kat korg . huhu . Ari ahad ade program alumni kat skola tp maybe aku tak pegi kot coz ari slase nie aku nak gi skola nak amik surt brhenti . huhu . Snanye aku nak story pasl aku n mmbe2 aku tyme spm ari tu . Untung la dok kat ostel n rase cm tak nk balekk je . hahaha . Bile ari sbtu ahad kteorg akn mintk izin kat wrden nak kluar . kteorg wat alasn nk joging . hehe . tp niat kat dlm ati lain . haha . Dah dpt keizinan kluar mmg sronok tp tetibe ade pesanan pulak . Ckg ckp "awk joging dkt2 sini je tau . jgn singgah mane2 . " . hahaha . Mulut ckp "okey , ckg " . Tapi hati pulak ckp "insyaallah la ckg " . hehe .


Semangat tak kteorg lari ? btol2 joging tau . Stakat round blakg skola . Teringat lak tyme progam merentas desa peringkat skola . Tapi taon nie aku gne jln shortcut ngn mmbe aku sorg nie . Name dia Cokda . haha . lari ngn dia mmg rileks je la coz dia mmg sush sikit nk lari . Aku la tukg kips dia . tak kn nk tinggl plak kn . haha . 




Kteorg snanye nak sarapn kat luar . hehe . tp alang2 nk gi sarapan tu joging la skali kn .
Tapi aku dah tak ley wat smua tu ngn korg . Biler lagi kite ley wat smua tu sama2 ? Taon dpn ? Tu pun antara kite tak smua ada . Ada yg gi PLKN , ade yg stay mp . sdey nye . aku tau bukn aku sorg je yg sedih kn ? korang pun sama . Tapi mmg adat la stiap prtemuan ade perpisahan .



Teringat tyme joging ari tu , masing2 brpasangn lari . Pastu men lumba2 . Kau potong aku , aku potong kau . haha .    
Pastu dah smpai kat hujung jaln , masing2 brhenti coz penat . Lari kejap je dah pancit , haha .
Aku ape lagi , kluarkn phone n masing2 posing laa . Kat tepi jalan pun jadi kteorg nie . haha .


Biler amik gmba mcm2 mke comel kteorg wat contohnye cm kat pic bwh nie . Amboi2 , comelnye dia . haha . mke mmg comel la tak payah cakp . hehe . 
Tapi bkn stakat comel , klaka skali . hehe . peace !


Biler tgk jam agk2 rase cam lmbat , msing2 gerak gi rstoran mamak . Kteorg
dah tak lari dah coz kereta byk . Nnti kang org pikir kteorg wat merentas desa lak kn . huhu .



Dah smpai je kat rstorn mamak , bkn nye nak order tp sempat lagi snap gmba . Wat malu je . Haha .
Pantang ade mase trluang , slagi ade kmera , mmg tak sah . hehe . Mamak tu tgk je la kn .



Aku order nasik lemak . Memang feveret aku la . Nasik lemak n roti canai . kat rumah tiap2 ari sarapn tu je .
Aku mmg tak penh jemu dri kecik sarapn nasik lemak . Name pn feveret .


Tengok tu nasik lemak dia . Sedapp nye !! hahaha , tetibe mlm2 nie teringin lak nak mkn nasik lemak . 
Tnggu pagi esok je la .


Tengok daq comel nie . Dia pn order nasik lemak gak . Betapa happy nye dia bile amik gmba ngn nasik lemk . haha . 


Hahaha . sori la kwn , aku upload pic ko yg nie . Nmpk cute . sronok tol mkn smbil trmenung ye ?
Ingat kat sape tu ? Kat H**** eah ? hehe . Gurau je oke . haha .


Lepas dah mkn je amik gmba lg . Mmbe aku ckp , stiap ape yg kite wat , amik la gmba ,
bru ade kenangan . haha . Betol la ape yg dyeowg ckp tu . Tgk pic je msti trigt tyme kite spend same2 kn .





Dah abis mkn time balek tu dah tak joging la . mtehari pun dah naek . pans2 nk brlari wat pe
kan . haha . kteorg jln2 n posing kat dpn umah org . hehe .









Pape pun , taon dpn dah tak bole cmni lg kn ? huhu . Tak pe la .
Korg nnti lau jmpe aku kat mane2 tego2 la k . Tak mau sombong2 k . haha . lau aku tak nmpk tu sori 
la . hehe . Ingat tau , pape pun yg trjadi aku tetap syg korg .

#Kite tetap kwn tau . Insyaallah kalau bole kite kwn smpai ke syurga k .
Aminn ....

Thanks for reading :)