♡♥ᗩiN POḰ Lᗩᖺ ♡♥
Hi, I'm nik nor amizatul ain bt nik lah . call me ain or nik . be nice yaa :) I'm ex-MAAHAD JOHOR 2012 . Do follow me . Thank you .







------->>> 12/1/2012<<<------- Hepi Becoming Besday ! (n_n)
Saturday, 7 January 2012 ? 0 Happy ?
Assalamualaikum . Hukhuk . Hehee .
Nampak tajuk atas tu rase hepi semacam je . Haha .
Kenape ye ? Coz HEPI BECOMING BESDAY tu untuk aku la . Huhu .

 

Insyaallah kalau umur aku panjang aku akan sambut birthday aku yang ke-18
pada hari khamis nie . Hehe . Sudah besar panjang rupanya aku nie tapi perangai still 
mcm budak2 lagi . Huhu . Takpe2 , insyaallah aku ley ubah . Hmmm ..

Aku memang suke mkn kek lagi2 kek coklat . Sedaapp nye ! Hehe . Kecik2 dulu lau sambut
birthday msti mak aku blikn kek coklat utk aku tapi dah besar pnjg nie tade la sambut kek2 sgala .
Huhu . Just wish je tu pun dah cukup hepi bagi aku .

 

 

 

Tengok pic chocolate cake kat atas nie . Sedap kan ?
Perrgghh ! Terliur dibuat nye . Hehe . Best rase nye lau dpt mkn kek skarg nie . Huhu .
Erm , luv chocolate cake forever laa !!

Kenangan yang paling aku tak ley lupe sambut besday kat hostel tahun lepas 
dengan member2 tercinta . Huhuhu (^_^)
Dyeorg wat surprise . Dyeorg beli kek n air gas .
Time tu aku tak twu nk cakap ape . Hepi sesangat !
Thanks friends ! Aku sayang korang forever .
Tq DIBAH ROSMAN,MIMI,PAIN,NENG,AZIDA,ZATI,AWIN,ATIQA AZIZ,ANIS,
BELLA,RABI,COKDA,TEHA,LAIN2 n adik aku , AZUWA .

Tapi tahun nie aku tak boleh smbut cam tahun lepas kot coz tahun nie aku smbut kat skolah baru,
MAAHAD JOHOR . Dah la 12 ari bln nie time orientasi . Huhu . Sdey2 .
Takpe2 , kite tak tahu ari yagng mendatang tu cmne kan ?
Hope hepi gak cam tahun lepas . Erm , oke lah , mata pun dah nak pejam ni.
Sampai sini saja ye . Bubbai , Wassalam .
(^_^)



Thanks for reading :)