♡♥ᗩiN POḰ Lᗩᖺ ♡♥
Hi, I'm nik nor amizatul ain bt nik lah . call me ain or nik . be nice yaa :) I'm ex-MAAHAD JOHOR 2012 . Do follow me . Thank you .







•❤• Rindu adik-adik DORM A2DB3 •❤•
Wednesday, 4 January 2012 ? 0 Happy ?
Assalamualaikum . Ehem2. .
Hye readers !! Huhu . Hari nie kerinduan
yang teramat sangat pada adik2 dorm aku . Eh ? Jap2 .. Salah lak , ex-
adik2 dorm . Bunyi cam sdey je kan .. Aku mmg sedey pun . So , tahun nie adik2 aku dah form2 
la !! Wah ! Dah besar da korang ye ?? Dulu (mcam lama sangat je) time mula2 masuk mmg macam2 
perangai . haha . tak boleh lupe la . Lau ingat balekk , mmg aku gelak tak nak benti . 
Tah adik2 aku ingat ke tak kat ketua n penolong dorm dye eak ? Akaq slalu ingat korang tau .
(^_^)



Okey , yang kat atas nie nama dye Batrisyia Hanis . Huhu .
Dye dapat mumtaz sufi n excellent dlm pekse SIB (Sijil Intensif Bahasa).
Mmg terbaaiikk la daq dorm aku . ALhamdulillah , korang study rajin2 oke .


Yang nie lak aku n teha selaku ketua n penolong dorm .
Hehehe .



Budaq2 dorm yg always happening .


Be a good muslimah oke !


Aliaa , Teha n Haya .



Mira n Teha .


Teha N Thira  .


Ila , Teha n Bat .


Teha n Farah .


Tiqa , Teha , Izzah n Fatin .




Zira , Thira n Teha .



Mira , Farah n Bat .


Farah , Haya , Aliaa n Sya .



Thira n Izza , frenz forever ..








Semua pic ni time jamuan akhir tahun a.k.a perpisahan kami .
Akaq syg korang semua mcm adik2 akq sendiri . Akaq mintk maaf lau selama ni akaq banyak menyusahkan 
korang , slalu marah korang , slalu tak balik dorm *hehe . 
Tapi kejap je kn akq kat dorm orang . Huhu . Suatu hari nnti akq nak dgr pasl kjyaan korang slame study kat mp tu . Jgn jadi mcm akq nie oke . Hope korang slalu hepi n sehat slalu .


Akhir kata drp akaq , ikut peraturan asrama n sekolah , 
jadi ank yg berguna , jaga ukhuwah antara satu sama lain 
n be a good muslimah k . Ingatlah , setiap pertemuan ade perpisahan . 
Salam Sayang drp ,
Kaq Nik . . (✿◠‿◠)






Thanks for reading :)