♡♥ᗩiN POḰ Lᗩᖺ ♡♥
Hi, I'm nik nor amizatul ain bt nik lah . call me ain or nik . be nice yaa :) I'm ex-MAAHAD JOHOR 2012 . Do follow me . Thank you .







Always together. . .(✿◠‿◠)
Saturday, 18 February 2012 ? 0 Happy ?
Assalamualaikum .
Selamat pagi to all readers ! 
Hari ni aku dah kene balikk hostel . hehe .
Part yang memang paling seronok laa . Seronok laa sangat kan ?
Alhamdulillah setakat ni aku rase seronok kat maahad johor tu .
Rasa tenang je . Ermm , tenang ? Maybe utk beberapa minggu ni tak berapa nak tenang sebenar nye .
Haha . Hidup mesti diteruskan . yeah ! 

Tak sangka dah nak masuk dua bulan aku kat mj tu .
Tiap2 minggu outing wei ! Memang best tapi yang tak best nye mmg
pokai la aku biler outing . haha . Ari tu gi outing wat julung2 kalinye aku tak brape nak 
pokai sangat la .





Outing yang first aku gi zoo johor . haha .
Memang jimat laa . Mana tak nye zoo johor kat depan sekolah
aku je . Lintas jalan raya dah sampai . hehe . 



Tapi yang paling aku tak boleh lupa bile ada sorang pakcik nie 
mintak tolong teman kan anak dia yg berumur 8 tahun naik kayak .
Wah ! Aku punye cuak tak tau nak ckp cmne . 
Buat nye lemas anak orang mmg abis la aku .

Nasib baik pain n dibah rosman sanggup teman kan 
aku naik kayak ngan budak kecik tu .
Ermm , kecik ? Tak kecik sangat kot . hehe .


Cuak tapi muka kool je . hehe .




Mula2 memang la cuak tapi best rupanya .
Satu je aku nak ckp , stamina kene kuat la .
Penat kayuh kayak tu . haha .


Nie la budak yang tak nak balikk selagi tak naik kayak .
Hahaha . Nama dia Sharifah Maisarah berumur 8 tahun .
Dia mmg bahagia budak nye . huhu .
Aku pun turut bahagia bersamanya . huhu .
Aku berterima kasih kepada ayah maisarah nie coz belanja aku n kawan2 aku 
naik kayak . Free tau ! hehee .







Bile abis waktu prep je kami akan minum malam .
Macam nie la rutin kami hari2 . Hadapi hari dengan ceria 
meski di hati hanya Allah yang tahu kami amat merindui sahabat2 yang berada
di MAAHAD PONTIAN . huhu . Touching lak . ngeh2 .



Apapun yang terjadi , kite semua tetap kawan sampai biler2 oke ?
Kat mana korang ade ingat la kami disini .
Aku always ingat kenangan kite bersama .

Lastly , teruskan berjuang n sampaikan ilmu yang ada 
kepada orang lain . Semoga hidup kita diberkati 
dan diredhai oleh Allah Taala .
Insyaallah , amin . 

Salam sayang n penuh kerinduan daripada aku ,
nik . Ukhuwah fillah !


Wassalam . 



Thanks for reading :)