♡♥ᗩiN POḰ Lᗩᖺ ♡♥
Hi, I'm nik nor amizatul ain bt nik lah . call me ain or nik . be nice yaa :) I'm ex-MAAHAD JOHOR 2012 . Do follow me . Thank you .







Alhamdulillah , saya sihat2 saja . :D
Saturday, 22 December 2012 ? 0 Happy ?
Assalamualaikum .
Hai readers ! Dah lama blog aku nie tak di update kan ? 
Dah bersawang plus habuk2 . Huks3x . Erm , sebenarnya bukanlah malas tapi busy sikit . Haha . Busy goyang kaki dekat rumah . Hmm , bukannya aku malas nak kerja tapi dyeorang yang malas nak amik aku kerja , tu yang jadi penganggur terhormat tu .

Sebenarnya aku baru habis kursus komputer la Dah sebulan lebih dah . Rabu lepas baru lepas exam . So , lepas nie dah takde da kelas2 ni . Huhu . Aku ingt kan nak apply kerja kerani . Ada la jugak jawatan kosong tu tapi tak boleh apply sekarang sebab ... hah ! Aku tersenarai dalam 'SUKARELAWAN ORIENTASI MAAHAD JOHOR 2013' . Wah ! Bukan senang aku nak jadi rajin macam tu kan . Hehe .

Tadi aku on facebook . Tetibe ada sorang kawan ni tanya kenapa aku dah lama tak online ? Wah2 , ada orang rindu aku la wei ! wink2 . hehe . #perasan suda . Hmm , macam ni ceritanya . Broadband kat rumah aku tu rosak jd memang tak de harapan la nak on9 . Nie pun aku kat rumah pakcik aku nie . Gunakan kesempatan yang ada . Hahaha .

Aku kat rumah pakcik aku nie bukannya sesaja je tau . Aku kat sini sebab nak apply SPA . Yela , broadband rosak kan ? hehe. Apa2 pun duduk rumah tanpa berbuat apa2 (kecuali kerja rumah) memang bosan . Aku ulang lagi sekali ye , SUNGGUH BOSAN  WHOAA !!! 


Tengok , baby tu pun cakap boring . kan ? kan baby ? hehe . Hmm , hidup nie best , aku je yang membosankan nye . haha . Oke , dah tak tahu nak membebel apa . Jumpe lain kali oke . Aku tak tahu la bier lagi bole update blog nie . Haha . Ada jodoh jumpa lagi , oke buubye , sayang  semua ! Muahh !! haha .
Wassalam . n___n



Thanks for reading :)